ZELFSTART VOOR BEDRIJVEN

Betalingsproblemen en financiële zorgen kunnen tot veel problemen leiden.  Ook al heb je een actieve en klantgerichte benadering wanneer het gaat om het oplossen van achterstanden, blijken deze toch vaak een structureel en terugkerend probleem.

Soms lijkt het op papier wel mee te vallen. Je hebt een goed incasso beleid en je medewerkers proberen een haalbare betalingsregeling met de cliënt af te spreken. Toch ziet de Incasso afdeling dezelfde cliënt vaak terugkomen.

  • Wat zou het jou opleveren als er een structurele oplossing komt bij deze cliënten?
  • Wat zou het jou opleveren als er geen achterstanden meer zouden ontstaan?
  • Ben je een zorgverzekeraar? Wat zou het je opleveren als de cliënten minder aanspraak zouden hoeven maken op hun zorgverzekering?
  • Ben je een verhuurder? Wat zou het je opleveren als je jouw nieuwe huurders bij de start direct de mogelijkheid biedt financiële problemen te voorkomen?

Wij zijn sinds 2011 werkzaam als bewindvoerders en hebben vele mensen kunnen helpen wanneer er sprake was van financiële zorgen. Wij hebben gezien dat de oorzaak van de problemen vaak voortkomt uit een gebrek aan kennis, vaardigheden en inzicht in de eigen financiële situatie. Daarbij wordt het al ingewikkelder om je administratie en financiën te regelen en bij te houden. Deze ervaringen en onze kennis hebben we gebundeld!

Wij hebben een geheel nieuw product ontwikkeld om mensen te helpen door middel van korte en praktische educatie op het gebied van de eigen financiële huishouding: Zelfstart.
Zelfstart is een training waarin je leert om zelfstandig en succesvol een financiële huishouding te voeren, financiële problemen te voorkomen en een goede basis te geven om problemen op te lossen. Na het volgen van de training heb je de kennis, vaardigheden en het daadwerkelijke inzicht en overzicht om baas te kunnen zijn over je eigen geld. Een basis waarop je goede beslissingen kunt nemen.

In de training vertellen we in korte en overzichtelijke lessen over alle voorkomende facetten van de financiële huishouding. Onder andere over Toeslagen, kwijtscheldingen, inkomstenbelasting, benodigde reserves en natuurlijk de eigen maandbegroting. Die steeds verder wordt ingevuld naarmate de lessen vorderen.

Uiteindelijk is er inzicht, overzicht en controle over de eigen financiën.
Dé basis waarop je goede beslissingen kunt nemen en waarop je kunt bouwen.

MEER WETEN?

Wij voorzien je graag van meer informatie. De prijs per training is afhankelijk van het aantal trainingen dat wordt afgenomen en eventuele (aanvullende) training op locatie.