ZELFSTART VOOR WERKGEVERS

Volgens het Nibud heeft 62 procent van de werkgevers medewerkers in dienst met financiële problemen. Een werknemer met schulden kost de baas gemiddeld €13.000,- per jaar. Dat op zich is al voldoende reden om als werkgever mee te denken en mee te werken aan het oplossen maar ook voorkomen van financiële problemen van jouw werknemer!

Wij zijn sinds 2011 werkzaam als bewindvoerders en hebben vele mensen kunnen helpen wanneer er sprake was van financiële zorgen. Wij hebben gezien dat de oorzaak van de ontstane problemen vaak voortkomt uit een gebrek aan inzicht, kennis en vaardigheden. Daarbij wordt het steeds ingewikkelder om je financiën te regelen en bij te houden. Laten wij nu juist daar de oplossing voor hebben!

De training Zelfstart leert mensen over alle facetten van de financiële huishouding, van A tot Z. De online training is flexibel en op elk moment te starten, te pauzeren en verder te volgen. Dit vanuit de privacy van je eigen huis en op het moment dat het jou het beste past binnen de werk- en privé agenda. Jouw werknemer werkt in ploegendiensten? Geen enkel probleem. Jouw werknemer heeft pas tijd als de kinderen slapen? Geen probleem.

In de training wordt er in korte en overzichtelijke lessen geleerd over alle belangrijke onderwerpen van de financiële huishouding. Van toeslagen tot kwijtscheldingen. Van het doen van Belastingaangifte tot verplichte verzekeringen en te reserveren bedragen. De training is online te volgen maar kan ook op locatie worden gegeven.
In de training wordt de eigen maandbegroting stapsgewijs ingevuld naarmate de lessen vorderen. Hierdoor ontstaat er daadwerkelijk inzicht en overzicht in de eigen financiën. Dé basis om zelfstandig en succesvol de eigen financiële huishouding te voeren en de juiste beslissingen te kunnen nemen.

MEER WETEN?

Wij voorzien je graag van meer informatie. De prijs per training is afhankelijk van het aantal trainingen dat wordt afgenomen en eventuele (aanvullende) training op locatie.